Eksoten avoin yleisöluento 22.10.: Eksoten kiireettömät asiakaskuljetukset ja muuttuneet tilauskäytännöt

Julkaistu: 15.10.2018 9:30
Päivitetty: 19.10.2018 9:34
​E​telä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) jatkaa suosittua yleisöluentosarjaa Kehruuhuoneella Lappeenrannassa. Syksyn ensimmäisenä iltana maanantaina 22.10. aiheena ovat mediassakin paljon keskustelua herättäneet kiireettömät asiakaskuljetukset ja muuttuneet tilauskäytännöt. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen. Tilaisuutta voi seurata myös netis​sä.

Syksyn ensimmäinen luentoilta pidetään maanantaina 22.10. kello 18 alkaen Kehruuhuoneella (Kristiinankatu 20, Lappeenranta). Teemana on kiireettömät asiakaskuljetukset. 

Millä kriteereillä kuljetuspalveluita myönnetään? Miten keskitetty tilaaminen toimii? Luennoitsijoina ovat vammaispalvelujen johtaja Merja Heinonen, logistiikkapäällikkö Henna Granqvist ja hankinta-asiantuntija Leena Luukka Eksotesta. 

Luennon jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaan mahtuu noin 150 henkeä. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös kotoa tietokoneen välityksellä. Linkki löytyy ennen tapahtumaa Eksoten verkkosivuilta www.eksote.fi.Share