Eksoten avoin yleisöluentosarja: Sydänterveys 14.3.

Julkaistu: 8.3.2018 8:45
Päivitetty: 8.3.2018 8:44
​Eksote järjestää kevään 2018 aikana yleisölle avoimen luentosarjan Kehruuhuoneella Lappeenrannassa. Kolmas luentoilta pidetään keskiviikkona 14.3. Aiheena on sydänterveys. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen.

Luentosarjan toinen ilta pidetään keskiviikkona 14.3. kello 18 alkaen Kehruuhuoneella (Kristiinankatu 20, Lappeenranta). Teemana on sydänterveys. 

Miten voin parantaa sydämeni terveyttä?

Suomalaisten sydänterveys on parantunut 50 vuodessa hämmästyttävän paljon. Onko se terveydenhuollon tai yhteiskunnallisten muutosten ansiota? Onko se kenties elintapojen ansiota? Luentoillassa kerrotaan, minkälaisia uhkakuvia sydänterveydessämme on ja miten voimme edelleen parantaa sydänterveyttä.
Tuoko teknologia jotakin uutta oleellista vai ovatko vanhat keinot edelleen hyviä?

Luennoitsijana on professori ja sisätautien ylilääkäri Tuomo Nieminen Etelä-Karjalan keskussairaalasta. Luennon jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaan mahtuu noin 150 henkeä. 

Luentosarjassa kuullaan joka kuukausi yhtenä iltana asiantuntijaa valitusta aiheesta. Huhtikuun illassa käsitellään soten valinnanvapautta ja henkilökohtaista budjetointia maanantaina 16.4. kello 18 alkaen Kehruuhuoneella. Share