Etelä-Karjalan keskussairaalan uuden K-siiven avoimet ovet 19.6.

Julkaistu: 12.6.2018 10:10
Päivitetty: 12.6.2018 10:10

Etelä-Karjalan keskussairaalan uusi K-siipi on otettu käyttöön. Vuodeosastot muuttivat K-siipeen touko-kesäkuun vaihteessa ja päivystys muuttaa 25.6. Sairaalan avoimet ovet kansalaisille pidetään tiistaina 19.6. kello 14–18.

​Avoimet ovet tiistaina 19.6. kello 14–18 on tarkoitettu kaikille eteläkarjalaisille. Sisääntulo K-siiven avoimiin oviin tapahtuu K-siiven aulan kautta, josta lähtee opastetut kierrokset. Käyntiosoite on Kahilannimentie 2, ovi 38. Pysäköintitalosta on kulku 4. kerroksesta K-siipeen.

Opastetut kierrokset lähtevät 15 minuutin välein 10 hengen ryhmissä. Opas kierrättää ryhmän läpi uusien tilojen ja kertoo sairaalan toiminnasta. Sähköisen asioinnin opastamispiste aulassa on avoinna kello 14–16. Lisäksi esitellään OLKA-toimintaa. OLKA-toiminta on sairaalan ja järjestöjen yhteistoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus potilaan ja heidän läheisensä kiireettömään kohtaamiseen sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA-toimintaan kuuluu vapaaehtoistoiminta.

– Haluamme järjestää yleisölle avoimet ovet, jotta uusi sairaalaosa tulee tutuksi kansalaisille, kertoo Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) viestintäjohtaja Saara Raudasoja. 

Sairaalasta kertova uusi esite on julkaistu


Ensimmäinen Etelä-Karjalan keskussairaalan palveluista kertova esite on julkaistu. Sähköinen versio luettavissa Eksoten verkkosivuilla www.eksote.fi ja painettu versio on jaossa K-siiven avoimissa ovissa. Esitteen saa myös Eksoten toimipisteistä, esimerkiksi terveys- tai hyvinvointiasemalta. Esitettä ei postiteta kotitalouksiin.

Suora linkki esitteeseen​.

Sairaalaesitteen julkaisee Eksote. Viestintäjohtaja Raudasoja kertoo, että sairaalan uudisosan valmistuminen ja siihen liittyvät muutokset palveluihin ovat olleet keskeinen lähtökohta esitteen tekemiselle.

– Haluamme entistä paremmin välittää tietoa Etelä-Karjalan keskussairaalan palveluista. Esite tarjoaa kiinnostavan tietopaketin sairaalastamme, sen palveluista, muun muassa uudessa K-siivessä aloittavasta yhteispäivystyksestä. Esite kannattaa säilyttää, sillä siinä on myös sairaala-alueen kartta ja saapumisohjeistusta, yksiköiden sijainnit sekä asiakaspalvelunumerot, Raudasoja sanoo.


Share