Marianna Stolbown yleisöluento 26. marraskuuta Yhden kriisi, kahden kauppa, kolmannen kasvuympäristö

Julkaistu: 20.11.2018 10:00
Päivitetty: 20.11.2018 10:34
​Marianna Stolbown yleisöluento 26. marraskuuta: Yhden kriisi, kahden kauppa, kolmannen kasvuympäristö

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) järjestää yhdessä paikallisten yhdistysten kanssa yleisöluennon parisuhteen kriiseistä ja lasten tukemisesta erotilanteessa. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen, joka pidetään 26.11. kello 17.30–19.00 Lappeenranta-salissa osoitteessa Villimiehenkatu 1. 

Luentojen teemoina ovat parisuhteen kriisit ja niihin annettava parisuhteen tuki, eroauttaminen ja erityisesti lasten tukeminen erotilanteessa. Luennoitsijana on parisuhdekouluttaja ja tietokirjailija Marianna Stolbow, joka on tunnettu muun muassa Ensitreffit alttarilla – TV-ohjelman asiantuntijana.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Pienten lasten vanhemmille MLL:n Kymen piirin tukihenkilötoiminta tarjoaa lastenhoitoa Lappeenranta-salin lehdistötilassa 15 lapselle.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Eksote, Mannerheimin lastensuojeluliiton Lappeenrannan yhdistys ja Kymen piiri, Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry ja Opintokeskus Sivis. Tilaisuuden tukijoina toimivat Veikkaus ja Eekoo.

Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!​


Share