Matalan kynnyksen kuntoutuspalveluja

Julkaistu: 27.4.2018 10:45
Päivitetty: 7.5.2018 10:18
​Kuntoutustutkimuspoliklinikan ohjaus- ja neuvontavastaanotto

Tietoa työkykyä tukevasta kuntoutuksesta saat maksuttomalla ohjaus- ja neuvontakäynnillä kuntoutustutkimuspoliklinikalla ilman lähetettä tai ilman ajanvarausta. Ohjaus- ja neuvontavastaanotolle voit tulla maanantaisin klo 9–12, Koulukatu 14, Lappeenranta, p. 044 791 4730. Ota mukaan Kela-kortti.

Asiantuntijafysioterapeutti (tuki- ja liikuntaelin oire)

Asiantuntijafysioterapeutin vastaanotolle voit tulla äkillisesti ilman tapaturmaa tai kuumeilua alkaneen tuki- ja liikuntaelin oireilun vuoksi. 
Ajanvaraus oman terveys- ja hyvinvointiaseman ajanvarauksen kautta.

Fysioterapeutin etävastaanottokokeilu videovälitteisesti

Fysioterapeutin videovälitteisellä etävastaanotolla voit tarkistaa jatkokuntoutusohjeita esimerkiksi kipsin poiston tai leikkauksen jälkeen, tai voit kysellä ensiohjeita ja saada arvion fysioterapian tarpeesta. Tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen, jossa on mikrofoni, kaiutin ja web-kamera. Varaa aika Eksoten sähköisessä asiointipalvelussa.

Fysioterapian sähköinen ajanvaraus

Fysioterapiaan voit varata ajan Eksoten sähköisen asiointipalvelun kautta​ lähetteellä tai ilman lähetettä. Siellä voit myös tarkistaa, siirtää ja perua ajan. 

Sähköinen yhteydenotto kuntoutukseen liittyvissä asioissa

Kuntoutukseen saat myös sähköisesti yhteyttä yhteydenottolomakkeen välityksellä kuntoutukseen liittyvistä asioista. Kysymyksiisi vastataan kahden arkipäivän sisällä. Yhteydenottolomakkeen löydät Eksoten sähköisestä asiointipalvelusta​ (Aloita asiointi > Ota yhteyttä > Kuntoutus > Täytä yhteydenottolomake)Share