Sähköinen ajanvarauspalvelu on aloitettu Etelä-Karjalan keskussairaalan poliklinikoilla

Julkaistu: 8.3.2018 9:25
Päivitetty: 8.3.2018 9:27

Etelä-Karjalan keskussairaalassa on lisätty asiakaspalvelua sähköisen ajanvarauspalvelun myötä. Ensi vaiheessa aikoja on varattavissa vain tietyille ajanvarauspoliklinikoille, mutta jatkossa palvelua laajennetaan porrastetusti Etelä-Karjalan keskussairaalan poliklinikoilla.

Eksoten sähköisessä asiointipalvelussa asiakas voi itse katsoa ja varata sopivan soittoajan tai vastaanottoajan poliklinikalle.

Soittoaikoja on sähköisesti varattavissa:
Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalle
Leikkaus- ja tutkimuspotilaiden vastaanottoyksikköön (Leiko)
Haavahoitajalle
Reumahoitajalle

Vastaanottoaikoja on sähköisesti varattavissa:
Keuhkopoliklinikan tupakanvieroitusohjaajalle
Ortopedian poliklinikan tekonivelpotilaan ryhmäinfoon Lappeenrantaan ja Imatralle

Sähköinen ajanvaraus edellyttää voimassa olevaa asiakkuutta (lähete) poliklinikalle. Ajanvarauspoliklinikoille saavutaan lääkärin lähetteellä terveyskeskuksista, yksityissektorilta, työterveysasemilta, muista sairaaloista tai sairaalan toisesta yksiköstä konsultaatiopotilaana. 

Eksoten asiointipalveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Asiointipalveluun pääsee Eksoten etusivulta www.eksote.fi > Eksoten asiointipalvelu. Eksoten asiointipalvelua voi käyttää helposti myös mobiililaitteilla.

Maksuttomassa Eksoten asiointipalvelussa voi hoitaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita vuorokauden ajasta riippumatta. Asiointipalvelun etusivulta löytyvät kaikki asiakkaalle tulleet uusimmat viestit ja lomakkeet sekä tietoa palveluista. Asiointipalvelussa ei voi tarkastella tai uusia omia reseptejään, vaan ne näkyvät valtakunnallisessa kanta.fi-palvelussa.


Share