Valtakunnallisia ehkäisevän työn päiviä vietetään Lappeenrannassa Holiday Club Saimaalla 11. - 12.9

Julkaistu: 14.6.2018 10:00
Päivitetty: 14.6.2018 9:54
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) järjestää 11. – 12. syyskuuta valtakunnallisen hyvinvointitapahtuman, jonka teema on ”Toimintakykyisenä kotona ja työssä sekä virkeänä vapaa-ajalla”. Kahden päivän seminaariohjelma sisältää luentoja toivosta, rohkeudesta, liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Huippu-urheilija ja paralympiavoittaja Toni Piispanen luennoi keskiviikkona 12.9. muutosten kohtaamisesta: kaiken takana löytyy ihminen, jonka kykyä kohdata muutokset koetellaan. Seminaari on tarkoitettu kaikille ehkäisevää työtä tekeville, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen parissa työskenteleville sekä aiheesta kiinnostuneille.

Seminaaripäivien ohjelmaan sisältyy muun muassa Tampereen yliopiston hoitotieteen lehtorin Jari Kylmän luento toivosta ja LUT:n tietojohtamisen professorin Kirsimarja Blomqvistin luento hyvinvoinnin tulevaisuudesta. LUT:n professori Mikael Collan puhuu ennalta ehkäisevien ja ennustavien toimien tukemisesta muun muassa data-analytiikan keinoin. Lisäksi seminaarissa käsitellään elintapojen merkitystä hyvinvointiin, sekä ehkäisevää työtä Suomessa ja Etelä-Karjalan maakunnassa. Iltaohjelmassa on mahdollisuus tutustua Rauhan värikkääseen historiaan, mielisairaalasta kylpylään. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Eksoten nettisivulta: http://www.eksote.fi/eksote/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistaminen/Sivut/default.aspx 

Tervetuloa valtakunnallisille ehkäisevän työn päiville!​


Share