Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemilla aloitetaan tekstiviestimuistutuspalvelu

Julkaistu: 1.4.2019 8:00
Päivitetty: 3.4.2019 11:42
​​​Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) terveys- ja hyvinvointiasemien asiakkaita aletaan muistuttaa varatusta vastaanottoajasta tekstiviestillä. Terveys- ja hyvinvointiasemat ottavat käyttöönsä asiakkaalle maksuttoman tekstiviestimuistutuspalvelun 1.4.2019 alkaen.

Asiakas voi antaa luvan muistutustekstiviestin lähettämiseen aikaa varatessaan tai asioidessaan terveys- ja hyvinvointiasemilla. Uudella tekstiviestipalvelulla pyritään vähentämään perumattomia poisjääntejä, jotka aiheuttavat asiakkaille ylimääräisiä kustannuksia. 

Vastaanottoajasta lähetetään tekstiviestimuistutus edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Viestissä näkyvät vastaanottoaika ja vastaanottopaikan tiedot. Muistutusviestiä ei kuitenkaan lähetetä kiireellisistä vastaanottoajoista eikä Mallu-autoon varatuista ajoista. Muistutusviestin saapumatta jääminen ei ole peruste jättää vastaanottoaikaa käyttämättä.  Muistutusviestiin ei voi vastata takaisin. 

Myös lapselle varatusta ajasta voi saada tekstiviestimuistutuksen. Muistutusviesti tulee potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon, joten viesti voi tulla esimerkiksi lapsen huoltajalle.

Terveys- ja hyvinvointiasemien yhteystiedot ovat Eksoten verkkosivuilla www.eksote.fi > Toimipisteet > Terveys- ja hyvinvointiasemat.​

Share