Eksote-lehti ja muut julkaisut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Eksote-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Lehti jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin koteihin Etelä-Karjalassa. Kevään 2021 Eksote-lehti ilmestyy 12.5. ja syksyn lehti marraskuun alussa. 

Lehti julkaistaan myös sähköisenä versiona Eksoten verkkosivuilla. Linkit selattaviin lehtiin ovat tämän sivun lopussa.​

Lehti esittelee Eksoten palveluita ja ajankohtaisia teemoja. Lehdessä on pyritty ottamaan huomioon koko maakunnan asukkaiden tarpeet. Lehden tuottaa Eksoten viestintäyksikkö.

Kevään 2021 Eksote-lehden teemoja

Eksote-lehti_2021_250x320mm_kansi.jpgKevään lehdessä kokemusasiantuntija Kimmo Puhakainen kertoo työstään Eksoten päihdeklinikalla, pidetty ja palkittu terveyskeskuslääkäri Marita Räsänen kertoo työstään johon kuuluu myös etälääkärinä toimiminen. Hyvinvointivalmentajan työtä avataan kansijutussa Pienin askelin parempaan elämään.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Eksoten lapsiperhesosiaalityö auttaa, kun vanhemmuus uuvuttaa ja arjessa selviytyminen on hankalaa. Lasten ja nuorten talo toimii sekä Lappeenrannassa, että Imatralla. Perheiden parhaaksi -juttu avaa tärkeää asiaa ja työtä eteläkarjalaisten perheiden parissa.

Korona on yhä ajankohtainen asia. Koronan sairastanut Olli Mikkonen kertoo kokemuksiaan koronasta parantumisen jälkeen. Lehdessä kerrotaan myös, kuinka korona tuli Etelä-Karjalaan - ja paljon muuta mielenkiintoista!

Anna palautetta lehdestä

Voit antaa palautetta uusimmasta lehdestä joko lähettämällä lehden takakannessa olevan palautelomakkeen tai sähköpostilla osoitteeseen viestinta@eksote.fi

Eksote-lehden palautelomakkeen täyttäneiden ja palauttaneiden kesken arvomme kirjapalkinnon. Kevään 2021 arvonta suoritetaan elokuussa 2021. 

Toukokuussa 2021 julkaistun Eksote-lehden ristikon oikea ratkaisu:​

Ristikkoratkaisu.jpg

​​​
Muut julkaisutShare