Sosiaalinen media

​#eksote

#asiakasosallisuus​

#asiakaslähtöisyys

Haluamme Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä tuoda esille terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita sosiaalisessa mediassa eli foorumeilla, joilla ihmiset muutenkin aktiivisesti toimivat. Eksoten tavoitteena on jakaa tietoa sekä tehdä tunnetuksi omia palveluitamme. Sosiaalisen median kautta viestitään myös ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Yhtenä tavoitteena on edistää luotettavan tiedon saavutettavuutta ja tutkitun tiedon levittämistä. Käytämme sosiaalista mediaa myös rekrytoinnissa apuna. Facebook

Yleisellä Facebook-sivullamme julkaistut viestit näkyvät verkossa ilman kirjautumista Facebookiin, mutta niitä pääsevät kommentoimaan vain sellaiset henkilöt, joilla on omat tunnukset. Tällöin kommentissa näkyy henkilön oma Facebook-identiteetti.

Useilla palveluillamme on myös omia sivuja, joilla muut Facebook-käyttäjät, asiakkaat ja henkilökunta voivat jakaa tietoa ja keskustella.

Siirry Facebook-sivullemme >>

Twitter
Kaikkiin julkaisemiimme tviitteihin lisätään aihetunniste (hashtag) #eksote, millä taataan viestin näkyminen samaa aihealuetta koskevassa viestihaussa. Olemme Twitterissä tunnuksella @Eksote. Työntekijöitämme on Twitterissä myös omilla henkilökohtaisilla tileillään.

Linkki Twitter-sivullemme >>

Youtube

Youtube-kanavamme on nimellä Eksote - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, jossa julkaisemme muun muassa ohje- tai esittelyvideoita.

Linkki Youtube-sivullemme >>

​LinkedIn

Meillä on käytössämme LinkedIn-profiili nimellä Eksote. Käytämme kanavaa rekrytointiin ja työntantajanäkyvyyden edistämiseen.

Linkki LinkedIn-sivullemme >>

SlideShare​

Eksotelaisten julkisissa tilaisuuksissa esittämät esitykset (PowerPoint, pdf) sekä mahdolliset esitteet ja lomakkeet voidaan jakaa SlideShare-palvelussa. SlideSharessa julkaistut materiaalit löytyvät hakutunnisteella Eksote.

Linkki SlideShare-sivullemme >>Share