Sosiaalinen media

​#eksote

#asiakasosallisuus​

#asiakaslähtöisyys


Facebook

Yleisellä Facebook-sivullamme julkaistut viestit näkyvät verkossa ilman kirjautumista Facebookiin, mutta niitä pääsevät kommentoimaan vain sellaiset henkilöt, joilla on omat tunnukset. Tällöin kommentissa näkyy henkilön oma Facebook-identiteetti. Jaamme sivuillamme tietoa tapahtumista, työpaikoista ja ajankohtaisista asioista. Vastaamme myös yksityisviestien kautta tuleviin tiedusteluihin. Useilla palveluillamme on myös omia sivuja, joilla muut Facebook-käyttäjät, asiakkaat ja henkilökunta voivat jakaa tietoa ja keskustella.

Linkki Facebook-sivullemme

Twitter

Kaikkiin julkaisemiimme tviitteihin lisätään aihetunniste (hashtag) #eksote, millä taataan viestin näkyminen samaa aihealuetta koskevassa viestihaussa. Olemme Twitterissä tunnuksella @Eksote.

Linkki Twitter-sivullemme

Youtube

Youtube-kanavamme on nimellä Eksote - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, jossa julkaisemme muun muassa ohje- tai esittelyvideoita.

Linkki Youtube-sivullemme

​LinkedIn

Meillä on käytössämme LinkedIn-profiili nimellä Eksote. Käytämme kanavaa rekrytointiin ja työntantajanäkyvyyden edistämiseen.

Linkki LinkedIn-sivullemme

SlideShare

Eksotelaisten julkisissa tilaisuuksissa esittämät esitykset (PowerPoint, pdf) sekä mahdolliset esitteet ja lomakkeet voidaan jakaa SlideShare-palvelussa. SlideSharessa julkaistut materiaalit löytyvät hakutunnisteella Eksote.

Linkki SlideShare-sivullemmeShare