Yksityiset palveluntuottajat

​​​​​​​Mikäli olet aloittava yrittäjä tai suunnittelet sote-alan yrityksen perustamista, ole ensin yhteyksissä alueesi elinkeinoelämän asiantuntijoihin:

Imatran Kehy Oy
Imatran seudun kehitysyhtiö Kehy Oy, Miia Ruohio p.044 553 0021
miia.ruohio(at)kehy.fi
Wirma Lappeenranta Oy
Wirma - Lappeenrannan kaupunki​, Pirjo Kuuluvainen p 040 573 3870
pirjo.kuuluvainen(at)lappeenranta.fi
Lemi Lemin elinkeinotoimi
​Luumäki Luumäen yritys-ja elinkeinopalvelut​​
Parikkala Parikkalan elinkeinotoimi
Taipalsaari Elinkeinopalvelut Taipalsaari
Savitaipale  Savitaipaleen kunnan sivut

Haluamme vahvistaa ihmisten toimintakykyä kotona, arjessa ja elämässä ja tähän liittyy myös monipuolinen yhteinen toiminta yksityisten yritysten kanssa. Tavoitteenamme on vahvistaa laatua, asiakas- ja potilasturvallisuutta sekä mahdollisia uudenlaisia tapoja tuottaa asiakkaille palveluja. Yritysyhteistyön iso kuva löytyy tästä Yritysyhteistyön iso kuva.pdf 

Sote-alaan ja Eksoten kanssa tehtävään yhteistyöhön liittyen voit kääntyä Eksoten yritysasiantuntijan puoleen. Yhteystiedot alla.

​Sosiaali- ja /tai terveydenhuollon palveluntuottajan täytyy kuulua palveluaan vastaavaan rekisteriin ennen kuin palvelua voi tuottaa arvolisäverottomana.

Yksityiset sosiaali- ja terveyspalvelut täydentävät julkisia palveluja. Lupaviranomaiset (Aluehallintovirasto ja Valvira) pitävät yhdessä yksityisten sosiaali-ja terveyspalvelujen tuottajien rekisteriä (Valveri). Eksote pitää yllä sosiaalipalveluna tuotettavan kotipalvelun tukipalvelu- ja palvelusetelituottajien rekisteriä, joiden tiedot on asiakas löytää Eksoten palveluhaku-sivustolta.

Ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät sivulta /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/sote-palveluntuottajien-rekisteröityminen/. Ohjeet palvelusetelituottajaksi hakeutumiseen ja palvelusetelituottajana toimimiseen löytyvät sivulta Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen.

Arvonlisäverollista palvelua tuottavat yritykset voivat myös ilmoittautua Eksoten palveluhaku-sivustolle (yksityisetpalvelut.fi) jos palvelu tukee asiakkaan kotona asumista. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyy tästä /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/arvonlisäverollisten-palveluntuottajien-ilmoittautuminen/ 

Tietoa  muulla tavalla järjestetyistä hankinnoista löytyy Eksoten hankinnat- sivulta. Linkki: /eksote/hallinto-ja-paatoksenteko/hankinnat/Share