Palveluohjaus ja neuvonta


Lasten ja nuorten talot 


Linkki Lasten ja​ nuorten taloje​n sivulle 

Aikuisten keskus


Linkki Aikuisten keskuksen sivulle​ 

Hyvinvointiasemien palveluneuvonta


Palveluohjaajan vastaanotolle voit tulla ilman ajanvarausta. Palveluohjaaja neuvoo ja auttaa esimerkiksi toimeentulo-, arjenhallinta- ja hyvinvointiasioissa sekä erilaisiin palveluihin liittyvissä kysymyksissä. 
Palveluohjaajat auttavat myös erilaisten etuuksien hakemisessa.

Linkki hyvinvointiasemien sivuille 

Aikuissosiaalityön ja toimeentulotuen uudet asiakkaat


Neuvontapuhelin ma–pe klo 8–16 puh. 05 352 5926

Linkki toimeentulotuen sivulle ​

Iso apu -palvelukeskukset


Lappeenrannan ja Imatran Iso apu -palvelukeskukset kokoavat yhteen Eksoten vammais- ja vanhuspalveluiden palveluneuvonnan ja -ohjauksen. ​Toimimme ns. matalan kynnyksen periaatteella koko Eksoten alueella, jolloin saat tarkoituksenmukaista palveluohjausta ja -neuvontaa, palvelutarpeen arviointia ja jatko-ohjauksen yhdestä paikasta. Autamme myös erilaisten etuuksien hakemisessa.

Palveluohjaajat on helppo tavoittaa p​uhelimitse, sähköpostilla, asioimalla paikan päällä tai ajanvarauksella.

Linkki Iso apu -palvelukeskusten sivulle​ ​

Yksityiset palveluntuottajat 


Eksoten hyväksymiltä yksityisiltä palveluntuottajilta voit ostaa sairaanhoito- ja hoivapalveluja sekä kotihoidon tukipalveluja, kuten ateria- ja vaatehuolto, kylvetys-, siivous-, kuljetus-, saattaja- sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluita, joita voit tarvita suoriutuaksesi päivittäisestä arjesta.

Linkki yksityisten palveluntuottajien yhteystietoihin

Arjen avuksi

 

Apuväline ei ole aina iso ja raskas tuote. Apuväline voi olla pieni, arkea helpottava tuote, joka ei ole varsinainen apuväline. Eksote on kehittänyt Arjen avuksi – konseptin. Konseptin avulla toivomme, että pienet apuvälineet löytyvät helpommin sekä kansalaisille että terveydenhuollon ammattilaisille. Eksote tekee yhteistyötä alueen yritysten kanssa, jotta nämä pienet arjen apuvälineet olisivat jatkossa helpommin löydettävissä ja saatavilla. Neuvoja arkea helpottavista tuotteista voi tiedustella alla olevista Eksoten kanssa yhteistyötä tekevistä apteekeista ja päivittäistavarakaupoista. Löydät Arjen avuksi -tuotteita myyvät yritykset täältä Arjen avuksi tuotteita myyvät yritykset.pdf

Sovittelupalvelut

 

Linkki riita- ja rikosasioiden sovittelupalveluntuottajan sivuille

Ikääntyvien palveluopas 2021


Palveluopas I 2021.pdfShare