Kuntalaisten olohuone Matintie 14-16

Elvinkulman Olohuone avattiin Ruokolahdelle tammikuun alussa. Elvinkulman Olohuone tulee tarjoamaan monipuolista ohjattua toimintaa jokaisena arkipäivänä lukujärjestyksen mukaisesti. Matalan kynnyksen toiminnan lisäksi olohuoneessa järjestetään avoimia ja suljettuja ryhmiä. Koronatilanteen helpottaessa olohuoneessa on tarjolla myös lämmin edullinen lounas arkisin klo 11.30-13.00.

Tammikuussa avattu kuntalaisten olohuone on Ruokolahden kunnan, Eksoten ja kolmannen sektorin yhteistyössä toteuttama matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Olohuoneen kohderyhmänä ovat kaikki työikäisistä eläkeikäisiin kuntalaisiin.

Koronatilanteen vuoksi toiminta on käynnistynyt alkuun pienimuotoisesti, kokoontumis- ja hygieniaohjeita noudattaen. Tällä hetkellä olohuone on kaikille kuntalaisille avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 9-14 välillä.

Elvinkulman olohuoneessa toimii keskiviikkona ja perjantaina Eksoten kuntouttava päivätoiminta sekä torstaina Ruokolahden kunnan järjestämä kuntouttava työtoiminta.

Olohuoneelle sinut toivottaa tervetulleeksi olohuoneen emäntä ja isäntä, jotka ovat paikalla aina olohuoneen ollessa avoinna.

Matintie 14-16, 56100 Ruokolahti

Puhelin: 044 449 1273​
Share