Kuntalaisten olohuone Matintie 14-16

​Tammikuussa Matintielle avattava kuntalaisten olohuone on Ruokolahden kunnan, kolmannen sektorin ja Eksoten yhteistyössä toteuttama matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Olohuoneen kohderyhmänä ovat kaikki työikäisistä ikääntyneisiin kuntalaisiin.
 
Koronatilanteen vuoksi toiminta käynnistyy alkuun pienimuotoisesti, kokoontumis- ja hygieniaohjeita noudattaen. Kuntalaisten olohuone tulee tarjoamaan monipuolista ohjattua toimintaa jokaisena arkipäivänä lukujärjestyksen mukaisesti. Matalan kynnyksen toiminnan lisäksi olohuoneessa järjestetään avoimia ja suljettuja ryhmiä. Koronatilanteen helpottaessa olohuoneessa on tarjolla myös lämmin edullinen lounas arkisin klo 11.30-13.00. 
 
Olohuoneelle sinut toivottaa tervetulleeksi olohuoneen emäntä/isäntä, joka on myös paikalla aina olohuoneen ollessa avoinna. Käytössä on myös kangaspuut, ompelukoneita, asiakastietokone sekä lahjoituksena saatu piano yhteisiä musiikkihetkiä varten.  
 
Olohuoneen avajaisia on tarkoitus viettää 11.1. ja avoimien ovien päivää 16.2. klo 11-15. Toiminnan käynnistyessä järjestämme nimikilpailun olohuoneen nimestä kuntalaisten kesken.
Lisätietoja Ruokolahden kunta Anne Rasimus p. 044 449 1213.​Share