Fysioterapia

​​​​​​​​​Fysioterapian esitietolomake 

Jos olet varannut ajan netin kautta, niin esitietolomakkeen täyttö tehdään sähköisesti.

Jos olet varannut ajan puhelimitse, niin tulosta ja täytä esitietolomake ja tuo mukanasi vastaanotolle.

​​​​​​​​​​Fysioterapi​a etävastaanottona videovälitteisesti

Nyt voit varata itsellesi fysioterapiavastaanoton etävastaanottona sähköisen asioinnin kautta:  Kirjautuminen Eksoten sähköiseen asiointiin​

Etävastaanotolla saat yhteyden fysioterapeuttiin videon avulla ja voitte keskustella tietosuojatussa yhteydessä niistä asioista, missä fysioterapeutti voi sinua auttaa.  Ota siis yhteyttä mikäli sinulla on vaivaa esim. ​selässä, polvessa, olkapäässä, muissa nivelissä tai lihaksissa tai fyysinen aktiivisuutesi on heikentynyt muusta syystä. 

Kuntoutuksen Chat-palvelu

Palvelu on avoinna arkisin sitä hoitavan ammattilaisen ollessa paikalla.
Chat-palvelussa voit kysellä kuntoutukseen liittyviä tai sinua askarruttavia yleisiä asioita. 
Mitään henkilökohtaisia esim. terveyteen- tai sairauteen liittyviä salassa pidettäviä asioita ei hoideta tällä palvelulla. 
Älä koskaan kirjoita chattiin henkilöturvatunnustasi tai muita yhteystietojasi!
Myöskään ajanvaraukseen liittyviä asioita (ajanvaraus, peruminen tai siirto) ei hoideta tällä palvelulla.
​​Tervetuloa linjoille!

 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Mitä fysioterapia on ?​

Fysioterapia on terveyttäsi ja toimintakykyäsi edistävää kuntoutusta ja oireitasi helpottavaa ohjausta, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa ja apuvälinepalvelua. Se​ perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tutkittuun tietoon.

Me fysioterapeutit arvioimme  terveyttäsi, liikkumistasi ja toimintakykyäsi sekä arkeasi rajoittavia oireita ja tekijöitä. Yhdessä sinun kanssasi etsimme keinot ja sovimme tavoitteet hyvinvointisi, elämänlaatusi sekä toimintakykysi tukemiseen ja edistämiseen. Keinoja harjoittelemme yksilöllisesti kanssasi tai ryhmässä muiden kanssa.

Fysioterapiapalveluja saa terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä sairaaloissa. ​

Katso asiakasmaksut hinnastosta​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Linkki fysioterapian t​oimipisteiden sivulle​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Share