Suu kerralla kuntoon


  • ​​Oletko varaamassa aikaa hammashoitolaan ja asiasi ei ​ole kiireellinen (tarkastus, paikkaus, hammaskiven poisto)?
  • Voitko tulla hammashoitolaan joustavasti tunnin sisällä?
  • Entä voitko jäädä tarvittaessa hoidettavaksi kerralla pidemmäksi aikaa?
  • Omistat matkapuhelimen, johon voidaan lähettää tekstiviesti.​


Aikuiset asiakkaat voi​vat varata uudenlaisen joustavan tarkastusajan
Imatran hammashoitolaan ja Lappeenrannan keskushammashoitolaan.

Ajanvaraus


Ajanvarauksessa saat tunnin ajanjakson, jonka aikana tarkempi varausaika ilmoitetaan sinulle tekstiviestillä 30 minuuttia ennen vastaanoton alkamista.

  • ​Soita Eksoten hammashoitoloiden ajanvaraukseen: linkki aja​nvarauksen yhteystietoihin 
  • Jos haluat joustavan palveluajan, saat sovitulle päivälle tunnin ajanjakson, jolloin sinun on oltava tavoitettavissa ja valmis tulemaan hammashoitolaan.
  • Muista pitää myös matkapuhelin päällä ja valmiudessa ottamaan tekstiviestit vastaan sekä alueella, jossa puhelinverkko toimii.


Vastaanotolla 


Samalla käyntikerralla hammaslääkäri voi paikata hampaan/hampaita ja suuhygienisti poistaa hammaskiveä sekä kerrata kotihoitoa. Hoitohenkilökuntamme siirtyy huoneesta toiseen hoitotarpeesi mukaan.

Uusi malli ei kuitenkaan sovi asiakkaille, jotka esimerkiksi tarvitsevat esilääkitystä, haluavat ajan tietylle hammaslääkärille tai suuhygienistille tai ovat erikoishammashoidon asiakkaita (mm. oikomishoito, kliininen erikoishoito tai suukirurgia).

Vastaanotolla tehtävän tutkimuksen perusteella sovimme, mitä käynnin aikana tehdään ja arvioimme hoitokäynnin vaatiman ajan.

Jos tarvitset paljon perushoitoa, kuten paikkauksia ja hammaskiven poistoa, joudumme mahdollisesti varaamaan vielä toisen hoitoajan. Suu kerralla kuntoon mallissa hoito järjestyy aiempaa vähemmillä hoitokäynneillä.​

Maksut


Asiakas maksaa tehdyistä hoidoista normaalit käynti- ja toimenpidemaksut.
Linkki hammashoidon asiakasmaksusivulle  Share