Terveystarkastuspalvelu

​​​​Terveystarkastuksen tekeminen lOmaolo-palvelussa

SoteuudistusLogo_alueet.png


M​iten voit?

​​
Tiesitkö, että Omaolo-palvelu tarjoaa helpon, luotettavan ja aina avoinna olevan väylän omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Matalan kynnyksen Omaolo-digipalvelusta löydät sosiaali- ja terveyspalvelut, nopeasti ja esteettömästi, ympäri vuorokauden – vaikka kotisohvalta!

​Milloin viimeksi olet käynyt terveystarkastuksessa?

Omaolon terveystarkastuspalvelu arvioi elintapojasi ja henkistä hyvinvointiasi. Se kertoo, miten elintapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja sairastumisriskeihisi.

​Tee terveystarkastus Omaolossa, kun haluat kattavan raportin terveydentilastasi >>​​


Mitä tapahtuu, kun olen yli 50-vuotias?

Haluamme herätellä etenkin sinua yli 50-vuotias huolehtimaan omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Sairauksen ennaltaehkäisyn merkitys on suuri pysyäksesi toimintakykyisenä kotona, arjessa ja elämässä. Sinä itse voit vaikuttaa siihen, miten voit nyt ja tulevaisuudessa.​

  • Lihasten suorituskyky heikkenee merkittävästi 50–60 ikävuoden tienoilla.
  • Painonhallinta vaatii enemmän työtä.
  • Mielen hyvinvoinnilla on tärkeä rooli ikään katsomatta. Se vaikuttaa monien sairauksien ehkäisyssä. ja parantumisprosessissa positiivisesti.
  • Sosiaaliset kontaktit ovat tärkeitä hyvinvoinnin kannalta.

Omaolossa teet terveystarkastuksen helposti


Omaolon digipalvelut ovat ​kaikille avoimet ja terveystarkastuksen voi tehdä kuka vaan. Terveystarkastuksen avulla saat tietoa ja tukea oman terveytesi ylläpitoon. Näet keskimääräisen eliniän ennusteesi, sekä miten henkinen hyvinvointisi ja elintapasi vaikuttavat siihen ja riskiisi sairastua. Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia. Ne perustuvat ajantasaisimpaan tietoon ja tutkimusnäyttöön.

Ota rohkeasti ensimmäinen askel ja tee terveystarkastus Omaolossa >>​Share