Ajankohtaista neuvoloissa

​​​​​​​​​​​​

​EKSOTE suosittaa maskin käyttöä neuvolakäynnillä.​​​​​​​​​Koronavirus COVID19 -pandemian aikana neuvolat toimivat lasta odottavien ja lapsiperheiden tukena. 

Asiakkaidemme hyvinvointi ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja Koronavirus COVID19 - epidemian takia neuvoloissa on erityisjärjestelyitä:

  • Neuvolaan saa tulla vain terveenä.
  • Raskaana olevien käynneille on kumppani tervetullut mukaan. Lastenneuvolakäyntien suhteen molempien huoltajien osallistuminen vastaanottoon arvioidaan tilannekohtaisesti ajanvarauksen yhteydessä. Sisarukset voivat tulla mukaan vain, jos hoitoa ei saa muuten järjestettyä.

  •  Ryhmämuotoisia perhevalmennuksia ei tällä hetkellä järjestetä.

  • Tulkkipalvelut pyrimme hoitamaan etäyhteyden välityksellä.


 

Neuvolan ajanvaraus- ja palvelunumero puh. 05 352 8502 on avoinna ma-pe klo 7-20. (Huom! Kyseessä on Etelä-Karjalan suuntanumero 05, ei matkapuhelinnumero) Sähköinen ajanvaraus on käytössä.

Neuvolan ajanvarauksen voi peruuttaa myös lähettämällä tekstiviestin numeroon +358 45 739 59038.​ Tekstiviestiperuutukseen tulee laittaa etunimi ja sukunimi (lapsen nimi, jos perutaan lapsen aikaa), minkä vastaanottoajan peruu ja miksi. Aika tulee peruuttaa vuorokausi eli 24 tuntia ennen sen alkua, jotta aika katsotaan perutuksi.​Share