Hematologian poliklinikka

Yhteydenotto puhelimitse


Puhelinpalvelu hoitaa ajanvarausasiat ja mahdolliset yhteydenottopyynnöt. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8.00-16.00 puh 05 352 6000. Sinulla on mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö klo 7.30-14.30 välisenä aikana.

Peruutuspuhelin toimii arkisin klo 7.00 - 9.00 puh 040 651 5908

 

Sähköinen asiointi 


Pyrimme lähettämään ajanvarauskutsut Eksoten sähköisen asioinnin kautta, kun olet ottanut asiointipalvelun käyttöön.

Otathan sähköisen asioinnin käyttöösi. Ajanvarauksesi pysyvät kätevästi tallessa ja saat heti tiedon ajanvarauksesta sähköpostiisi.

Voit ottaa yhteyttä poliklinikalle Eksoten asiointipalvelun kautta, kun sinulla on lähete poliklinikalle.  Siirry Eksoten sähköisen asioinnin sivuille tästä

Ohje sähköisenasiontipalvelun sopimuksen tekoon sekä lopettamiseen:

Eksoten asiointipalvelu Omien tietojen päivittäminen.pdf

​ 

Yksiköstä vastaavat

 

Ylilääkäri Elovaara Eila

Palvelupäällikkö Lampinen Merja

Toimintayksikön esimies Hakuli Virpi puh 044 791 5462

 

Asiakkaaksi

 

Asiakkaana tarvitset poliklinikalla asioidaksesi voimassa olevan lähetteen. Poliklinikkamme toimii arkisin klo 8–15

 

Saapuminen ja ilmoittautuminen


Hematologian poliklinikka sijaitsee hoitokeskuksessa, D1-siivessä. Sinne kuljetaan sairaalan ovesta 5. Sisään tullessaan asiakas voi ilmoittautua D1-siiven automaatilla, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.

 

Hoito


Hematologian poliklinikalla diagnosoidaan, tutkitaan sekä hoidetaan erilaisia verisairauksia. Hoidoksi voidaan antaa toisinaan eri solunsalpaaja yhdistelmiä, immunologisia hoitoja, verituotteita tai kantasolusiirtoja sairauden luonteesta riippuen. Verisairauksia sairastavat ovat herkkiä infektioille, joten käsihygienia kodin ulkopuolella asioidessa erityisen tärkeä. 

Potilaat saavat tarvitsemansa lääkehoidon infuusiopoliklinikalla. Hoitoihin liittyvät verikokeet ja tarkastukset ja ajanvaraukset hoidetaan oman erikoisalapoliklinikan toimesta. Mikäli sinulla on hoitoon liittyvää kysyttävää ota yhteys eksoten puhelinpalveluun. 

Teemme yhteistyötä tarvittaessa HUS:sin hematologian yksikön kanssa.

Linkit​

​​​​​​​​​Share