Infektiopoliklinikka

​​​​​Tietoa Covid-19 rokoteaikataulusta


 

THL ohjaa yksityishenkilöt ottamaan yhteyttä omaan terveyskeskukseen ja työterveyshuoltoon, mutta Eksotella ei ole vielä tiedossa kansalaisten rokotusaikataulua.  Eksote tulee tiedottamaan erikseen rokotusaikataulusta. Pyydämme kansalaisilta ettei puhelinpalvelua tulla ruuhkauttamaan rokotteen aikatauluun liittyvillä kysymyksillä.  Kehoitamme seuraamaan mediatiedotteitamme.

 

Yhteydenotto puhelimitse


 

Puhelinpalvelu hoitaa ajanvarausasiat ja mahdolliset yhteydenottopyynnöt. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8.00-16.00 puh 05 352 6000. Sinulla on mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö klo 7.30-14.30 välisenä aikana.

Peruutuspuhelin toimii arkisin klo 7.00 - 9.00 puh 040 651 5908

 

Sähköinen asiointi 

​​​​

Pyrimme lähettämään ajanvarauskutsut Eksoten sähköisen asioinnin kautta, kun olet ottanut asiointipalvelun käyttöön.

Otathan sähköisen asioinnin käyttöösi. Ajanvarauksesi pysyvät kätevästi tallessa ja saat heti tiedon ajanvarauksesta sähköpostiisi.

Voit ottaa yhteyttä poliklinikalle Eksoten asiointipalvelun kautta, kun sinulla on lähete poliklinikalle.  Siirry Eksoten sähköisen asioinnin sivuille tästä

Ohje sähköisenasiontipalvelun sopimuksen tekoon sekä lopettamiseen:

Eksoten asiointipalvelu Omien tietojen päivittäminen.pdf


 

Yksiköstä vastaavat


 Ylilääkäri Suomalainen Pekka

Palvelupäällikkö Lampinen Merja​

Toimintayksikön esimies Hakuli Virpi puh 044 791 5462​


 

Asiakkaaksi

 

Asiakkaana tarvitset poliklinikalla asioidaksesi voimassa olevan lähetteen. Poliklinikkamme toimii ma klo 12:30-15:30 sekä ke klo 8:30-11:30

Hätätilanteissa aina soitto 112 ja kiireellisissä tilanteissa hakeudu aina päivystykseen.  

 

Saapuminen ja ilmoittautuminenEnnen poliklinikalle tuloa ilmoittaudu pääaulan (A) ilmoittautumisautomaattiin. Tämän jälkeen siirry keskussairaalan 3. kerrokseen C-siipeen. Odota poliklinikan odotustilassa, josta sinut kutsutaan nimellä.  ​


 

Hoito


 

Infektiopoliklinikan sairaanhoitaja antaa poliklinikan potilaille ohjausta ja neuvontaa lääkärikäyntien yhteydessä tai erikseen ajanvarauksella.

Hoidamme ja tutkimme erikoissairaanhoidossa potilaita,  joilla on vaikea tai vaativa bakteeri-, virus- tai sienitauti tai jotka ovat herkkiä infektioille puolustuskyvyn puutteiden takia. 

Potilaat saavat tarvitsemansa lääkehoidon infuusiot infuusiopoliklinikalla. Infuusioihin liittyvät verikokeet ja tarkastukset ja ajanvaraukset hoidetaan oman erikoisalapoliklinikan toimesta, johon voit olla yhteydessä, mikäli sinulla infuusiohoitoon liittyviä kysymyksiä. 

Muut ohjeet

 

Biopankki-info.pdf

Ohje Eksoten etävastaanotolle osallistujalle _ASIAKAS.pdf

Poliklinikan ajanvaraukset lähetetään jatkossa sähköisesti.pdf


 

Anna palautetta


 

Palautteen antaminen on mahdollista tämän linkin kautta Anna palautetta

​​​​​Share