Jalkapoliklinikka

​​​​​​​​​​​​Ajankohtaista koronarokotuksista

Tällä hetkellä rokotteiden saatavuudessa on haasteita koko Euroopan alueella.

Eksotelta otetaan yhteyttä, kun on sinun vuorosi tulla rokotukseen. Riskiryhmäläisten rokottamisesta osan hoitaa Terveystalo, tälle ryhmälle ilmoitetaan tekstiviestillä ajanvarausohjeet. Toimintamalli on voimassa lähiviikkojen ajan. Rokotteiden saatavuuden parantuessa käynnistyvät laajemmat massarokotukset ja avaamme rokotusajanvarauksen.

Eksoten etusivulla ajantasalla olevaa lisätietoa koronavirusrokotuksista Etelä-Karjalan alueella.


 

Yhteydenotto puhelimitse

 

Puhelinpalvelu hoitaa ajanvarausasiat ja mahdolliset yhteydenottopyynnöt. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8.00-16.00 puh 05 352 6000. Sinulla on mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö klo 7.30-14.30 välisenä aikana.

Peruutuspuhelin toimii arkisin klo 7.00-9.00 puh 040 651 5908.

 

 

Sähköinen asiointi

 

 Pyrimme lähettämään ajanvarauskutsut Eksoten sähköisen asioinnin kautta, kun olet ottanut asiointipalvelun käyttöön. Otathan sähköisen asioinnin käyttöösi. Ajanvarauksesi pysyvät kätevästi tallessa ja saat heti tiedon ajanvarauksesta sähköpostiisi.

Voit ottaa yhteyttä poliklinikalle Eksoten asiointipalvelun kautta, kun sinulla on lähete poliklinikalle.  Siirry Eksoten sähköisen asioinnin sivuille tästä 


 

Ohje sähköisenasiontipalvelun sopimuksen tekoon sekä lopettamiseen: 

Asiakkaaksi

 

Tarvitset lääkärin lähetteen päästäksesi hoitoon. Jalkaterapeutti työskentelee arkisin klo 7:30-15:30. Toiminta tapahtuu ajanvarauksella.

 

Hoito

 

Jalkapoliklinikalla hoidetaan potilaita, joilla on jalkaongelmia aiheuttava sairaus, kuten diabetes, reuma tai ASO-tauti.


 


 

Eksoten hyvinvointivalmennus

 

Elintapaneuvonta on tarkoitettu elintapaohjukseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn, ei sairauden hoitoon. Käynnit ovat asiakkaalle maksuttomia.Hyvinvointivalmentajan vastaanotolle et tarvitse lähetettä, vaan voit varata ajan joko Eksoten asiointipalvelusta tai soittamalla hyvinvointivalmentajalle.

 Vastaanottoja toteutetaan koko Eksoten alueella.

Hyvinvointivalmentaja -esite 2021.pdf

 

 

Linkkejä

https://www.terveyskyla.fi/diabetestalo/omahoito/jalkojen-omahoitoShare