Keuhkopoliklinikka

Ajankohtaista koronarokotuksista

Koronarokotukseen voi varata ajan eksoten asiointipalvelun kautta tai soittamalla. Eksoten koronarokotusneuvonta ja -ajanvaraus puhelin palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–16 numerossa 05 352 2355. Varatut ajat näkyvät Eksoten asiointipalvelussa. Varatun ajan voi perua asiointipalvelun kautta ja sen jälkeen varata sopivan uuden ajan.​


Koronavirusrokotuksiin tulee saapua oireettomana. Mikäli sairastut, tai sinulle ilmenee muu yllättävä este, ilmoita peruutuksesta viipymättä Eksoten koronaneuvonnan numeroon 05 352 2355. ​

Eksoten etusivulla ajantasalla olevaa lisätietoa koronavirusrokotuksista Etelä-Karjalan alueella.

Koronavirus ja keuhkosairaudet​​​

​​​​​​​​​Yhteydenotto puhelimitse

Puhelinpalvelu hoitaa ajanvarausasiat ja mahdolliset yhteydenottopyynnöt. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8.00-16.00 puh 05 352 6000. Sinulla on mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö klo 7.30-14.30 välisenä aikana.

Peruutuspuhelin toimii arkisin klo 7.00-9.00 puh 040 651 5908.

Sairaanhoitajan puhelintunti on hoidollisia puheluita varten arkisin klo.8.30 - 9.30 puh 040 651 0283.

Hengityshoitaja (happirikastin ja kaksoispaineventilaatiotukihoidon asiakkaille) on tavoitettavissa ma – pe klo 8.00-15.00, puh 040 651 1524.

Unihoitaja (uniapnea sekä CPAP- hoidon asiakkaille) on tavoitettavissa ma – pe klo 12.00-13.00, puh 044 791 5617.

Tupakoinnin vieroitusohjaaja tavoitettavissa ma - pe klo 8.00-15.00 puh 040 651 3196. Voit tehdä ajanvarauksen myös sähköisen asioinnin kautta maksuttomaan tupakoinnin vieroitusohjaukseen. Voit myös varata soittoajan tupakoinnin vieroitusohjaajalle netissä. Siirry ajanvaraukseen tästä
(Muut ajanvaraukset - EKKS poliklinikat ja toimenpideyksiköt - Keuhkopoliklinikka)

 
 

Sähköinen asiointi 

Pyrimme lähettämään ajanvarauskutsut Eksoten sähköisen asioinnin kautta, kun olet ottanut asiointipalvelun käyttöön.

Otathan sähköisen asioinnin käyttöösi. Ajanvarauksesi pysyvät kätevästi tallessa ja saat heti tiedon ajanvarauksesta sähköpostiisi.

Voit ottaa yhteyttä poliklinikalle Eksoten asiointipalvelun kautta, kun sinulla on lähete poliklinikalle.  Siirry Eksoten sähköisen asioinnin sivuille tästä

Ohje sähköisenasiontipalvelun sopimuksen tekoon sekä lopettamiseen:

Eksoten asiointipalvelu Omien tietojen päivittäminen.pdf

Yksiköstä vastaavat


Ylilääkäri Jouni Hedman
Palvelupäällikkö Merja Lampinen 
Toimintayksikön esimies Virpi Hakuli puh 044 791 5462


 Asiakkaaksi

Asiakkaana tarvitset poliklinikalla asioidaksesi voimassa olevan lähetteen. Poliklinikkamme toimii arkisin klo 8.00-15.00. Kiireellistä hoitoa vaativat potilaat hoidamme päivystyspoliklinikalla. 


 

Saapuminen ja ilmoittautuminen


Poliklinikkamme sijaitsee E-siivessä, ensimmäisessä kerroksessa ovi 6. Voit ilmoittautua voit E-siiven tai pää-aulan (A) ilmoittautumisautomaatilla. Lääkäri tai hoitaja kutsuu sinut nimellä.

Ajanvarauskirjeessä annamme ohjeet siitä, milloin ja minne sinun tulee saapua. Kirjeen mukana saat mahdolliset valmistautumisohjeet tutkimuksiin. PEF seurantaa varten tulosta sivuston alla olevan linkin kautta PEF seuranta lomake. 


 

Hoito

Olemme ajanvarauspoliklinikka. Poliklinikalla tutkitaan, diagnosoidaan ja hoidetaan erilaisia keuhkosairauksia sekä uniapneaa. Poliklinikallamme toimii myös työlääketieteen poliklinikka, jossa selvitellään työperäisiä sairauksia.


 

Eksoten hyvinvointivalmennus

 

Elintapaneuvonta on tarkoitettu elintapaohjukseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn, ei sairauden hoitoon. Käynnit ovat asiakkaalle maksuttomia.Hyvinvointivalmentajan vastaanotolle et tarvitse lähetettä, vaan voit varata ajan joko Eksoten asiointipalvelusta tai soittamalla hyvinvointivalmentajalle.

 Vastaanottoja toteutetaan koko Eksoten alueella.

Hyvinvointivalmentaja -esite 2021.pdf


 

Potilasohjeet


 

Sähköinen PEF seuranta lomake. Voit tulostaa vastaanotolle tullessasi.

28 päivää ilman esite, 2021.pdf

Muut ohjeet

Biopankki-info.pdf

Ohje Eksoten etävastaanotolle osallistujalle _ASIAKAS.pdf

Poliklinikan ajanvaraukset lähetetään jatkossa sähköisesti.pdf

Anna palautetta


 

Palautteen antaminen on mahdollista tämän linkin kautta Anna palautettaShare