Painonhallintaryhmät

​​Verkkopuntari - painonhallintaryhmä miehille


Verkkopuntari on ohjelman painonhallinnan ja pysyvien elintapamuutotsen tueksi. Ohjelman avulla etenet rennosti kohti pysyviä muutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Verkkopuntari - ohjelma kestää vuoden mikä sisältää alkuun 12 viikon ohjatun vaiheen ja tämän jälkeen alkavan ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen aikana sinulla on mahdollisuus osallistua verkossa ryhmätoimintoihin sekä saada tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta kerran viikossa etänä. 

Valmennuksessa saat Verkkopuntarin materiaalin vuodeksi käyttöösi. Ryhmävalmennus mahdollistaa myös vertaistuen. Toiminta tapahtuu etänä.

Vuoden ohjelma käynnistyy torstaina 16.9. klo 16:30 - 18:30. 

Verkkopuntari on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.9. mennessä: Ilmoittaudu tästä​

Lisätietoja hyvinvointivalmentajilta: 

Annika Airola puh. 040 6609008 tai Ulla Heimonen puh. 040 651 3167​

Verkkopuntari_painonhallintaryhmä_miehille.pdf

____________________________________________________________________

Ravitsemusterapian painonhallintaryhmä

Painonhallintaryhmät ovat tarkoitettu 18 - 70-vuotiaalle (Käypä hoito -suositus), jonka painoindeksi (BMI) on 30 tai yli. Ryhmät sopivat elämäntapamuutokseen motivoituneille henkilöille, joilla ei ole akuuttia päihdeongelmaa tai ryhmään osallistumista haittaavaa mielenterveysongelmaa tai muuta voimavaroja kuluttavaa elämäntilannetta​.​

Ryhmissä saat vertaistukea, löydät tapoja tehdä pieniä pysyviä muutoksia ruoka- ja liikkumistottumuksiin, opit tietoisuustaitoja ja kehonhallintaa. Tavoitteena on pysyvä painonpudotus ja hyvinvointia elämään.

​Painonhallintaryhmän ohjelma pohjautuu Sydänliiton ja Diabetesliiton Pieni päätös päivässä -malliin.​

Huom! Tällä hetkellä ei ole alkamassa uusia painonhallintaryhmiä.

​Lisätietoa

Share