Kuntoutuskeskus

​​ 
Kuntoutuskeskus toimii kahdessa eri toimipisteessä. Osastot geriatrinen kuntoutus sekä palliatiivinen yksikkö sijaitsevat osoitteessa Armilankatu 44. Osasto vaativa kuntoutus K7 sijaitsee Etelä-Karjalan keskussairaalan K-siivessä, ja osasto akuuttigeriatrinen kuntoutus Etelä-Karjalan keskussairaalan F-siivessä.

 

Yleistä tietoa

 
Lähiomaiset voivat tiedustella potilaan hoitoon liittyviä asioita ensisijaisesti omahoitajalta. Omahoitaja huolehtii potilaan hoidon suunnittelusta ja kokonaishoidosta yhteistyössä potilaan ja omaisten kanssa.
 
Tarkemmat kuntoutuskeskuksen osastojen esittelyt ja yhteystiedot löydät sivun vasemmasta reunasta osastokohtaisesti.
 
Osastolla voi käyttää omaa kännykkää.
 ​
Varsinaisia vierailuaikoja ei ole. 

 Armilassa ulko-ovi suljetaan klo 17.30. Tämän jälkeen vierailulle pääset soittamalla ulko-oven vieressä olevaa ovikelloa.
 
Vältä voimakastuoksuisten kukkien tuomista sekä voimakkaasti tuoksuvia hajusteita. Nämä voivat aiheuttaa potilaille allergisia oireita.
 
Ruokailuajat Armilassa (ajoissa osastokohtaisia eroja):                          
aamupala klo 7.30
lounas klo 11.00                                                                            
päiväkahvi klo 14.00                                                                     
päivällinen klo 17.00
iltapala klo 20.00 

 

Armilan kahvio

  
Kaakkois-Suomen Sydänpiiri ry:n ylläpitämä kahvio sijaitsee 1. kerroksessa, pääovesta oikealle. Kahviossa on myynnissä esimerkiksi T-paitoja, adresseja, sydänkynttilöitä sekä Sydänliiton julkaisuja ja oppaita. Kahviosta on myös mahdollista ostaa tilaustuotteita, kuten voileipäkakkuja, piirakoita ja makeita kakkuja.

Huomioi, että kahvio on toistaiseksi suljettu.​

 

Pysäköinti ja liikenneyhteydet


Armilan paikoituksessa käytetään pysäköintikiekkoa. Pysäköintiaika on kolme tuntia. Kiekkopysäköintipaikat ilmaistaan liikennemerkillä. Kartasta selviää alue, jossa kiekkopysäköinti on voimassa.
Armilan pysäköintikartta.pdf

Lappeenrannan paikallisliikenteen linjat 2 ja 5 (pysäkit Lepolankadulla) sekä 9 (pysäkit Armilankadulla) kulkevat Armilan kuntoutuskeskuksen kautta. Taksin sairaalaan voi tilata numerosta 0200 60 400.

n


 
 
 
 
 
​​

 Share