Etävastaanotto

​​​​​
Etävastaanotto on sujuva, luotettava ja turvallinen vaihtoehto​


Etävastaanotto on houkutteleva vaihtoehto perinteiselle asiakas- ja potilaskäynnille. Sinun ei tarvitse varata aikaa kulkemiseen eikä parkkipaikan etsimiseen, vaan pääset etävastaanotolle helposti mobiililaitteella tai tietokoneella; suoraan sieltä missä olet ja missä netti toimii!

”Toimi erittäin hyvin, jopa lähivastaanottoa paremmin.”

”Helpottaa muita päivittäisiä aikaan sidottuja asioita, kun ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään. Tekniikka on toiminut hyvin ja on tullut olo, että tulen kuulluksi.”​


”Helppoa ja vaivatonta. Apu ja reseptit nopeasti ilman lääkärikäyntiä, kun ei vaiva sitä vaatinut.”


Eksotessa etävastaanottoja tarjotaan muun muas
sa hoitaja- ja lääkärivastaanotoilla, fysioterapiassa, suun terveydenhuollossa, neuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, omaishoidossa, vammaispalveluissa, aikuissosiaalityössä sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa. 

Ne vastaanotot, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista voidaan järjestää etävastaanottoina puhelimitse tai videovälitteisesti. Etävastaanotolle ovat tervetulleita myös asiakkaan omaiset tai tukihenkilö. Asiakastiedot käsitellään ja kirjataan yhtä luottamuksellisesti ja samalla tavalla kuin perinteisellä vastaanottokäynnillä.

Kysy sinua hoitavasta yksiköstä, voitko varata ajan etävastaanotolle! 


Ohjeita etävastaanotolle liittymiseen 


Saat varatulle etävastaanottoajalle kutsun ja selkeät toimintaohjeet. Linkki etävastaanotolle liittymiseen lähetetään Eksoten asiointipalveluun tai sähköpostiisi. Vastaanotolle voi liittyä vasta varattuna ajankohtana.

Osallistu etävastaanotolle rauhallisessa ympäristössä, jossa voidaan keskustella henkilökohtaisista asioista eikä taustamelu häiritse. Jos etävastaanoton aikana on yhteysongelmia, odota rauhassa. Ammattilainen ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. 

  • ​Tarvitset joko mobiililaitteen tai tietokoneen, web-kameran, mikrofonin ja kaiuttimet tai kuulokkeet. 
  • Käytä tietokoneessa selaimena Chromea tai Firefoxia 
  • Lataa mobiililaitteelle maksuton VideoVisit Live Meet -sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta ennen ensimmäistä etävastaanottoa. 
  • Eksoten asiointipalveluun kirjautuminen vaatii pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen (vahva tunnistautuminen) 
  • Testaa omien laitteiden ja yhteyden toimivuus testilinkillä​.​
  • Jos yhteys tai laitteesi ei toimi, ja joudut muuttamaan sen perinteiseksi vastaanottoajaksi, ​​ota yhteyttä Eksoten puhelinpalveluun. Avoinna arkisin klo 7–18, puh. 05 352 7260​. 
  • Etävastaanotolle pääsee Eksoten asiointipalvelussa klikkaamalla viestin ”etävastaanotto” -linkkiä. 

​Etävastaanoton (videovälitteinen tai puhelimitse) maksu peritään voimassa olevan Asiakasmaksuhinnaston​ mukaisesti. Peruuttamattomasta palvelusta peritään maksu (Laki 3§). 

Anna palautetta ja auta meitä parantamaan ja laajentamaan etäpalveluita.​


Share