Kirurgian vuodeosasto K2

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Saapuminen

Osastomme sijaitsee keskussairaalan K-siiven 2​. kerroksessa.
Koronatilanteesta johtuen kulku K-siiven vuodeosastoille on pääaulan (ovi 1) tai pysäköintitalon 6. kerroksen yhdyskäytävän kautta K-siiven hissille C. 

​(Ei koronatilanteessa: K-siiven saattoliikennetielle autoilijat ja pyöräilijät ohjataan Kahilanniementieltä. K-siiven sisäänkäyntiin ja päivystykseen (ovi 10) opastetaan liikennemerkillä päivystys + k-siiven saattoliikenne.)

Päivystyspotilaiden lyhytaikainen pysäköintimahdollisuus on saattoliikennetien loppupäässä pysäköintitalon edessä. Pidempiaikaista pysäköintiä varten Etelä-Karjalan keskussairaalalla on tilaa sekä pysäköintitalossa että sairaalan piha-alueilla. Kaikki pysäköintipaikat ovat maksullisia. Pysäköintitaloon ajetaan Kahilanniementieltä. Uuteen K-siipeen ja yhteispäivystykseen pääsee pysäköintitalon 4. kerroksesta. Kantasairaalan pääaulasta (A-aula) on opastettu kulku K-siipeen. ​


Palaute​

Kehitämme toimintaamme mm. saatujen potilaspalautteiden avulla. Voit antaa palautetta suoraan henkilökunnalle tai osastolla olevaan palautelaatikkoon.
 Share