Sisä-, sydän- ja ihotautien vuodeosasto K5

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Saapuminen

Osastomme sijaitsee sairaalan K-siiven 5. kerroksessa.
Koronatilanteesta johtuen kulku K-siiven vuodeosastoille on pääaulan (ovi 1) tai pysäköintitalon 6. kerroksen yhdyskäytävän kautta K-siiven hissille C. 

(Ei koronatilanteessa: ​​K-siiven saattoliikennetielle autoilijat ja pyöräilijät ohjataan Kahilanniementieltä. K-siiven sisäänkäyntiin ja päivystykseen (ovi 10) opastetaan liikennemerkillä päivystys + k-siiven saattoliikenne.)

Päivystyspotilaiden lyhytaikainen pysäköintimahdollisuus on saattoliikennetien loppupäässä pysäköintitalon edessä. Pidempiaikaista pysäköintiä varten Etelä-Karjalan keskussairaalalla on tilaa sekä pysäköintitalossa että sairaalan piha-alueilla. Kaikki pysäköintipaikat ovat maksullisia. Pysäköintitaloon ajetaan Kahilanniementieltä. Uuteen K-siipeen ja yhteispäivystykseen pääsee pysäköintitalon 4. kerroksesta. Kantasairaalan pääaulasta (A-aula) on opastettu kulku K-siipeen. 


 

​Palaute

 
Kehitämme toimintaamme mm. saatujen potilaspalautteiden avulla. Voit antaa palautetta suoraan henkilökunnalle tai osastolla olevaan palautelaatikkoon.

 

 


Share