Iso apu -palvelukeskukset

Iso apu -palvelukeskukset Imatralla ja Lappeenrannassa ovat avoinna klo 9–12.

Huom! Ensineuvoon on mahdollista jättää soittopyyntö klo 8-13:30 välisenä aikana. Takaisinsoittopalvelu

​Ikäihmisen hyvinvointi​

Etelä-Karjalan alueella voit tehdä aukioloaikojen aikana ilmoituksen apua tarvitsevasta ikäihmisestä Eksoten iso apu -palvelukeskuksen ensineuvoon. ​

​​​​​Iso apu -palvelukeskuksissa annetaan palveluohjausta sosiaali- ja terveyspalvelujen tarpeessa oleville ikäihmisille ja vammaisille henkilöille, heidän omaisilleen tai muille läheisille henkilöille sekä ammattilaisille. Palveluohjaus on yksilöllistä, henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa sekä​ hyvinvoinnin tukemista koko Eksoten alueella. ​​Iso apu -palvelukeskukset tehostavat vanhusten- ja vammaispalveluiden välistä yhteistyötä ja helpottavat asiointia.

Asiakaspalvelu-chat on ​avoinna arkisin klo 12-15.

Chat palvelussa voit kysellä Iso-avun palveluihin tai sinua askarruttavia yleisiä asioita.Mitään henkilökohtaisia esim. terveyteen- tai sairauteen liittyviä salassa pidettäviä asioita ei hoideta tällä palvelulla. Älä kirjoita koskaan chattiin henkilöturvatunnustasi tai muita yhteystietojasi. Myöskään ajanvaraukseen liittyviä asioita (esim. ajanvaraus, peruminen tai siirto) ei hoideta tällä palvelulla. 

 Imatran toimipisteen palvelut

Lappeenrannan toimipisteen​ palvelut

  • sla


Ajankohtaisia tapahtum

ia

Iso apu -palvelukeskuksen tapahtumia on koottu Eksoten tapahtumakalenteriin.
Linkki tapahtumakalenteriin

Kausi-influenssarokotukset

Linkki Eksoten rokotussivulle​ ​


Anna meille palautetta​

SotepalautePääset antamaan palveluistamme palautetta sähköisesti klikkaamalla oheista "Antamalla palautetta voit vaikuttaa" -kuvaa.

Huomioithan, että sähköpostissa tietosuoja ei ole riittävä salassa pidettävän tiedon välittämiseksi. Lähetä salassa pidettävät tiedot kirjeitse tai anna palautteesi puhelimitse tai suoraan yksikön esimiehelle​. Salassa pidettäviä tietoja ei tule lähettää sähköisellä palautelomakkeella tai sähköpostilla.Share