Rautjärven kuntouttava päivätoiminta

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Aikuisten monialaise​t palvelut, kuntouttava  päivätoiminta


Kuntouttavaa päivätoimintaa järjestetään seitsemässä eri yksikössä Etelä-Karjalan alueella (Luumäki, Lappeenranta/Toimintakeskus Veturi ja Resiina, Joutseno, Imatra/Toimintakeskus Portti, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala).  Kuntouttava päivätoiminta tarjoaa ryhmätoimintoja, päivätoimintaa, toiminnallisuuden/työkyvyn arviointeja, yksilöllistä toimintaterapiaa, psykofyysistä terapiaa ja neuropsykiatrista valmennusta. Palvelut vaihtelevat yksiköittäin. Palvelut ovat tarkoitettu yli 18-vuotiaille psykososiaalista kuntoutusta tarvitseville asiakkaille.

Toiminnan tavoitteena on:
  • auttaa asiakasta tunnistamaan ja vahvistamaan omia voimavaroja
  • tukea ja vahvistaa asiakkaan arjen hallintaa ja selviytymistä omassa elinympäristössään
  • mahdollistaa onnistumisen kokemuksia ja vahvistaa asiakkaan itsetuntoa ja kykyä tuoda esille omia ajatuksia, arvoja sekä tunteita
  • suunnitella ja kehittää palveluja vastaamaan asiakkaiden elämänmukaisia tarpeita
  • toimia moniammatillisesti ja verkostoyhteistyötä tehden
  • tarjota konsultaatiota ja ohjausta

Rautjärven kuntouttavan päivätoiminnan ryhmätoiminta päättyy 31.7.2020. Rautjärven asiakkaat voivat ohjatua halutessaan Parikkalan ja Ruokolahden kuntouttaviin päivätoimintoihin tai osallistua Toimintakeskus Portin järjestämään etäpäivätoimintaan sähköisesti. Lisätietoja toimintayksikön esimies Maiju Taskulalta, puh. 040 500 0318.


Share