Joutsenon hyvinvointiasema

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kun otat yhteyttä hyvinvointiasemalle, arvioidaan tarvitsemasi hoito ja sen kiireellisyys. Jos käytössäsi on sairaanhoitopalvelut sisältävä työterveyshuolto, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne.​

 

Kausi-influenssarokotukset

Linkki Eksoten rokotussivulle​  ​

Hyvinvointiaseman ​muut palvelut ja yhteystiedot: 
​​

Tarvittaessa sinut ohjataan muiden terveysasemien tai yksiköiden palveluihin, kuten jalkojenhoitajalle, muistihoitajalle tai kotitalous- ja ravitsemusneuvontaan​​.  

 

Hoidon saatavuus


 
Päivitetty tieto hoidon saatavuudesta terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä hammashoitoloissa on koottu nettisivuillemme.
 

Muita palveluja hyvinvointiasemalla:

  • Järjestöt, yritykset ja viranomaistoimijat järjestävät kaikenikäisille erilaisia tietoiltapäiviä, tapahtumia ja toimintaryhmiä. Seuraa ilmoittelua hyvinvointiaseman ilmoitustaululla, Eksoten nettisivuilla ja sanomalehdissä.
  • Erilaisista hyvinvointia ja terveyttä tukevista ryhmistä tiedotetaan erikseen.
  • Hyvinvointiasemalla on tavattavissa myös liikkuvia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita.
  • Asiakastietokonetta voit käyttää sähköiseen asiointiin esim. jos kotona ei ole tietokonetta tai haluat opastusta sähköisten palvelujen käyttöön.
  • Vertaisohjaajaksi? Lue lisää: Vertaisohjaajana hyvinvoi​ntiasemilla.pdf
​​ 

Tutustu Malluun!    

​​

​Yhteydenottopyyntö 


 
Voit jättää henkilökohtaisen yhteydenoton hyvinvointiasemalle. Turvallinen viestinvälitys edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.
 

Tiesitkö, että voit varata ajan hyvinvointiaseman hoitajalle netissä? 

 
Ajan voi varata esimerkiksi pieniin toimenpiteisiin, kuten lääkeinjektioon, korvahuuhteluun tai ompeleen poistoon. Ajanvaraus edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.


Share