Ruokolahden hyvinvointiasema

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kausi-influenssarokotukset

Linkki Eksoten roko​tussivulle

Tiesitkö, että voit varata ajan hyvinvointiaseman hoitajalle netissä? 

Ajan voi varata esimerkiksi pieniin toimenpiteisiin, kuten lääkeinjektioon, korvahuuhteluun tai ompeleen poistoon. Ajanvaraus edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.

Reseptin uusiminen ja lääkehoito


Hyvinvointiaseman​ mu​ut palvelut ja yhteystiedot: ​ 

​​Tarvittaessa sinut ohjataan muiden terveysasemien tai yksiköiden palveluihin, kuten jalkojenhoitajallemuistihoitajalle tai kotitalous- ja ravitsemusneuvontaan​​.

Hoidon saatavuus​​​​

Päivitetty tieto hoidon saatavuudesta terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä hammashoitoloissa on koottu nettisivuillemme. Linkki hoidon saatavuustietoihin

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää henkilökohtaisen yhteydenoton hyvinvointiasemalle. Turvallinen viestinvälitys edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.
Yhteydenottopyyntö

Muita palveluita hyvinvointiasemalla

  • Järjestöt, yritykset ja viranomaistoimijat esittäytyvät kaikenikäisille erilaisissa tietoiltapäivissä, teematapahtumissa ja toimintaryhmissä. Seuraa ilmoittelua Hyvinvointiaseman ilmoitustaululla, Eksoten nettisivuilla ja sanomalehdissä.
  • Erilaisista hyvinvointia ja terveyttä tukevista ryhmistä tiedotetaan erikseen.
  • Hyvinvointiasemalla on tavattavissa myös liikkuvia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita.
  • ​Asiakastietokonetta voit käyttää sähköiseen asiointiin etenkin silloin, kun kotona ei ole tietokonetta tai haluat opastusta sähköisten palvelujen käyttöön.
  • Työttömien terveystarkastukset: klikkaa tästä ja lue lisää
  • Vertaisohjaajaksi? Lue lisää: Vertaisohjaajana hyvi​nvointiasemilla.pdf
​​Tarjoatko hyvinvointipalveluja Ruokolahdella?

Ruokolahden hyvinvointiasemalla pilotoidaan palveluseteliä yleislääkärin kiireettömään ja kiireelliseen palveluun. Pilotti alkaa 1.1.2020 ja kestää 31.12.2022 saakka. Yleislääk​​äripalvelupilotissa palvelusetelituottajaksi hyväksytään kaikki Eksoten asettamat kriteerit täyttävät palveluntuottajat. Palveluntuottajaja haku käynnistyy 12.12.2019.  Palveluntuottajaksi voi hakeutua lukemalla toimintaohjeen ja täyttämällä hakemuslomakkeen. Toimintaohje ja hakemus löytyvät täältä: /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/palvelusetelituottajaksi-hakeutuminen/​​​


Share