Ruokolahden hyvinvointiasema

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kausi-influenssarokotukset 

Linkki Eksoten roko​tussivulle 

​​​​​​​​​​​​​Hoitajan ja lää​k​ärin​ vastaanotto

Hyvinvointiasemalla lääkäripalveluja on tarjolla maanantaista perjantaihin. Sairaanhoitajan vastaanotot toimivat hyvinvointiaseman aukioloaikoina.

 Varaa aika hoitajalle tai lääkärille:

​Hoidon saatavuus​​​

Päivitetty tieto hoidon saatavuudesta terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä hammashoitoloissa on koottu nettisivuillemme. Linkki hoidon saatavuustietoihin​​ ​


Ruokolahden hyvinvointiasemalla pilotoidaan palveluseteliä yleislääkärin kiireettömään ja kiireelliseen palveluun. Pilotti alkaa 1.1.2020 ja kestää 31.12.2022 saakka. Yleislääk​​äripalvelupilotissa palvelusetelituottajaksi hyväksytään kaikki Eksoten asettamat kriteerit täyttävät palveluntuottajat. Palveluntuottajaja haku käynnistyy 12.12.2019.  Palveluntuottajaksi voi hakeutua lukemalla toimintaohjeen ja täyttämällä hakemuslomakkeen. Toimintaohje ja hakemus löytyvät täältä: /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/palvelusetelituottajaksi-hakeutuminen/

Asiakasohje palvelusetelillä saatavaan palveluun täydentyy tähän joulukuun aikana.

Reseptin uusiminen ja lääkehoito


 

 

Muita palveluita, ryhmiä tai tapahtumia hyvinvointiasemalla​

  • Järjestöt, yritykset ja viranomaistoimijat esittäytyvät kaikenikäisille erilaisissa tietoiltapäivissä, teematapahtumissa ja toimintaryhmissä. Seuraa ilmoittelua Hyvinvointiaseman ilmoitustaululla, Eksoten nettisivuilla ja sanomalehdissä.

  • Erilaisista hyvinvointia ja terveyttä tukevista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

  • Hyvinvointiasemalla on tavattavissa myös liikkuvia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita.

  • Asiakastietokonetta voit käyttää sähköiseen asiointiin etenkin silloin, kun kotona ei ole tietokonetta tai haluat opastusta sähköisten palvelujen käyttöön.

  • Vertaisohjaajaksi? Lue lisää: Vertaisohjaajana hyvi​nvointiasemilla.pdf

​​Tarjoatko hyvinvointipalveluja Ruokolahdella?
 


Share