Ruokolahden hyvinvointiasema

​​​​​​​​​​​​Kausi-influenssarokotukset 

Linkki Eksoten roko​tussivulle 

​​​​​​​​​​​​​Hoitajan ja lää​k​ärin​ vastaanotto

Hyvinvointiasemalla lääkäripalveluja on tarjolla maanantaista perjantaihin. Sairaanhoitajan vastaanotot toimivat hyvinvointiaseman aukioloaikoina.

 Varaa aika hoitajalle tai lääkärille:

​Hoidon saatavuus​

Päivitetty tieto hoidon saatavuudesta terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä hammashoitoloissa on koottu nettisivuillemme. Linkki hoidon saatavuustietoihin​​ ​


Ruokolahden hyvinvointiasemalla pilotoidaan palveluseteliä yleislääkärin kiireettömään ja kiireelliseen palveluun. Pilotti alkaa 1.1.2020 ja kestää 31.12.2022 saakka. Yleislääkäripalvelupilotissa palvelusetelituottajaksi hyväksytään kaikki Eksoten asettamat kriteerit täyttävät palveluntuottajat. Palveluntuottajaja haku käynnistyy 12.12.2019.  Palveluntuottajaksi voi hakeutua lukemalla toimintaohjeen ja täyttämällä hakemuslomakkeen. Toimintaohje ja hakemus löytyvät täältä: /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/palvelusetelituottajaksi-hakeutuminen/

Asiakasohje palvelusetelillä saatavaan palveluun täydentyy tähän joulukuun aikana.

Reseptin uusiminen ja lääkehoito


 

Muita palveluita, ryhmiä tai tapahtumia hyvinvointiasemalla​

  • Järjestöt, yritykset ja viranomaistoimijat esittäytyvät kaikenikäisille erilaisissa tietoiltapäivissä, teematapahtumissa ja toimintaryhmissä. Seuraa ilmoittelua Hyvinvointiaseman ilmoitustaululla, Eksoten nettisivuilla ja sanomalehdissä.

  • Erilaisista hyvinvointia ja terveyttä tukevista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

  • Hyvinvointiasemalla on tavattavissa myös liikkuvia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita.

  • Asiakastietokonetta voit käyttää sähköiseen asiointiin etenkin silloin, kun kotona ei ole tietokonetta tai haluat opastusta sähköisten palvelujen käyttöön.

  • Vertaisohjaajaksi? Lue lisää: Vertaisohjaajana hyvi​nvointiasemilla.pdf

​​Tarjoatko hyvinvointipalveluja Ruokolahdella?
 


Share