Savitaipaleen hyvinvointiasema

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kausi-influenssarokotukset

Linkki Eksoten rokotussivulle

Tiesitkö, että voit varata ajan hyvinvointiaseman hoitajalle netissä? 

Ajan voi varata esimerkiksi pieniin toimenpiteisiin, kuten lääkeinjektioon, korvahuuhteluun tai ompeleen poistoon. Ajanvaraus edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.

Hyvinvointiaseman muut palvelut ja yhteystiedot:

​​Tarvittaessa sinut ohjataan muiden terveysasemien tai yksiköiden palveluihin, kuten röntgeniin, jalkojenhoitajallemuistihoitajalle tai kotitalous- ja ravitsemusneuvontaan​​.

Hoidon saatavuus

Päivitetty tieto hoidon saatavuudesta terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä hammashoitoloissa on koottu nettisivuillemme.

Yhteydenottopyyntö

​Voit jättää henkilökohtaisen yhteydenoton hyvinvointiasemalle. Turvallinen viestinvälitys edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.
Yhteydenottopyyntö​​​

Kelan yhteispalvelupiste

Palveluneuvoja antaa Asiointipisteessä henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta Kela-asioissa ja opastaa esim. verkkoasioinnissa. Asiointipisteestä voi hakea myös Kelan lomakkeita ja jättää niitä toimitettavaksi. Asiointipisteessä asiointia varten mukaan kannattaa ottaa henkilöllisyystodistus ja verkkoasiointitunnukset (pankkitunnukset), joilla pääsee kirjautumaan viranomaisten sähköisiin palveluihin.

Asiointipiste on avoinna ilman ajanvarausta tiistaisin klo 9-15. Asiointipiste sijaitsee hyvinvointiaseman yhteydessä, tiloissa on asiakas-wc ja asiakastietokone sekä tulostin.
 

Muita palveluita hyvinvointiasemalla

  • Järjestöt, yritykset ja viranomaistoimijat esittäytyvät kaikenikäisille erilaisissa tietoiltapäivissä, teematapahtumissa ja toimintaryhmissä. Seuraa ilmoittelua Hyvinvointiaseman ilmoitustaululla, Eksoten nettisivuilla ja sanomalehdissä.
  • Erilaisista hyvinvointia ja terveyttä tukevista ryhmistä tiedotetaan erikseen.
  • Hyvinvointiasemalla on tavattavissa myös liikkuvia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita.
  • Asiakastietokonetta voit käyttää sähköiseen asiointiin etenkin silloin, kun kotona ei ole tietokonetta tai haluat opastusta sähköisten palvelujen käyttöön.
  • Työttömien terveystarkastukset: klikkaa tästä ja lue lisää 
  • Vertaisohjaajaksi? Lue lisää: Vertaisohjaajana hyvinvointiasemilla​.pdf


Share