Hammaslääkärien kesätyö ja syventävä käytännön harjoittelu

​​​​​

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 130 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Kesätyössä ja syventävässä harjoittelussa pääset tekemään laaja-alaisesti potilaiden hoitoa. Tukenasi sinulla on nimetty vastuuohjaaja. Syventävässä harjoittelussa sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan myös erikoisalakohtaisten tiimien työskentelyä ja anestesiahammashoitoa. Laaja-alaisessa työyhteisössä meillä on erikoishammaslääkärit parodontologian, endodontian, oikomishoidon ja terveydenhuollon aloilla.

​Linkki syventävän käytännön harjoittelun hakuun:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hammaslaakari-avoin-haku-kaytannon-harjoitteluun-249246-2/

Lisätietoja alueesta, kesätyömahdollisuuksista ja syventävästä harjoitteluista antavat alueiden ylihammaslääkärit: 

- Lappeenranta ja läntisen alueen hoitolat: Atte Antikainen, puh. 040 194 4099

- Imatra ja pohjoisen alueen hoitolat: Wajih Jinnah, puh. 040 651 4127

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

 Share