Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat

​​​​​​​​​​​​​​Eksote_laakarit_2016.jpg​​​​​​

Lääkärirekrytointi

Meillä on erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa jatkuvasti avoinna olevia tehtäviä, joita voi tiedustella lääkäriasiakkuusvastaavalta. Lääkäreiden avoimet virat ja haettavat viransijaisuudet löydät myös Kuntarekrystä​

Lääkäriasiakkuusvastaava Ismo Repka, puh. 040 672 7446 tai ismo.repka@eksote.fi

Perusterveydenhuollon työ- ja erikoistumispaikoista kiinnos​tuneet voivat ottaa yhteyttä ylilääkäreihin:
Lappee, Länsi: ylilääkäri Sami Raasakka puh. 040 651 1594, sami.raasakka@eksote.fi, Imatra, Pohjoinen: ylilääkäri Minna Häyhä puh. 040 556 2530, minna.hayha@eksote.fi
Avoterveydenhuollon vs. koulutusylilääkäri: Heljä Laitinen, puh. 040 127 4129 tai helja.laitinen@eksote.fi

​Sairaalapalveluiden alueen yhteyshenkilö on sairaalan johtaja Marjo Numminen, puh. 040 127 4200, marjo.numminen@eksote.fi. 

Erikoistumisvaiheen lääkärit voivat ottaa suoraan yhteyttä ko. alan ylilääkäriin.
 

Kesäkandi 2022?

Olemme saaneet varsin runsaasi kyselyjä jo nyt kesä -22 kandi- ja amanuessuuripaikoista,  joten kaikille suuri kiitos mielenkiinnostanne. Toivottavasti panostuksemme alkavat tuottaa näkyvyyttä ja herättää mielenkiintoa nyt laajemminkin. Ensi kesän tilannetta ja resursseja aletaan kartoittamaan lomakauden 2021 jälkeen (syyskuussa) eli päivitäthän CV:si kuntoon kesän jäljiltä ja lähetä se sitten osoitteeseen talent.manager@eksote.fi intressitoiveidesi kera.

Paikkoja alettaan jakaa syys-lokakuun aikana, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä, etenkin jos Eksote ei vielä olisikaan tuttu aikaisemmilta vuosilta.
Paljon uutta on taas tulossa ja olemme panostaneet entistäkin enemmän kolutukseen ja perehdytykseen vapaa-ajantoimintaa ja yhdessä tekemistä unohtamatta.

Myös uutta informatiivista markkinointimateriaalia löytyy jo nyt ja etenkin ensi elokuusta lähtien myös Eksoten eri some-kanavista, joihin pääset tutustumaan esim. oheisesta linkistä.

Tapaamisiin viimeistään kesällä 2022!

Katso tästä Eksoten uusin lääkärivideo

​​

​Eksote tarj​oaa hyvät mahdollisuudet kouluttautua monessa eri vaiheessa lääkärin uralla 

Eksoten perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelut yhdistävässä organisaatiossa on erittäin hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kasvulle opiskelijasta mestariksi ja valmiin lääkärin erilaisille uravalinnoille. ​Monipuolisuudestaan huolimatta Eksote on sopivan kokoinen, joten kollegat tulevat tutuiksi ​ja konsultaatiot onnistuvat helposti.​

Nuori lääkäripariskunta kehuu Eksoten hyvää työnhallintaa ja senioritukea


​Tommi ja Anni Kyyranta opiskelivat lääkäreiksi Kuopiossa, ja nyt he työskentelevät Eksotessa. Molemmilla on kokemusta Etelä-Karjalan keskussairaalasta kandi​ajoilta. Hyvät kokemukset seniorituesta ja oma​n työn hallinnasta vakuuttivat nuoret lääkärit ja he päättivät jäädä Eksoteen töihin. Tommi ja Anni ovat kokeilleet monipuolisesti eri erikoisaloja, joita laajan päivystyksen sairaala tarjoaa. Lue haastattelu > 

​​​Alueellamme toimii yksi terveyskeskus, Etelä-Karjalan terveyskeskus. Terveys- ja hyvinvointiasemia on yksitoista. Perusopintojaksoja suorittavia lääketieteen opiskelijoita tulee terveysasemillemme kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Amanuensseja meillä on työssä jatkuvasti. Meillä voi erikoistua useimpiin erikoisaloihin sekä suorittaa YEK-vaiheen. Jos olet kiinnostunut suorittamaan YEK- ja/tai erikoistumispalvelusi meillä, ota yhteyttä, autamme suunnittelemaan sinulle sopivan kokonaisuuden. 

Helsingin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston opiske​lijoiden terveyskeskusjaksoja koordinoivat yliopistot. Etelä-Karjalan terveyskeskuksessa opiskelijat pääsevät tutustumaan toimintaan ja harjoittelemaan yliopiston ohjelmien mukaisesti.

Uusi akuuttisairaalamme valmistui keväällä 2018. Olemme yksi 12:sta laajan päivystyksen sairaalasta.​ Etelä-Karjalan keskussairaalassa on edustettuna kaikki monipuolisen keskussairaalan erikoisalat ja saatavilla on kaikki tärkeimmät tukipalvelut, muun muassa monipuoliset radiologiset ja laboratoriopalvelut, sekä kliinisfysiologiset ja neurofysiologiset tutkimusmahdollisuudet. 

Etelä-Karjalan keskussairaalassa lääketieteen opiskelijoiden perusopetuksessa mukana ovat keuhkosairauksien, lastentautien ja naistentautien klinikat. Lisäksi sairaalamme yhteydessä toimii työlääketieteen poliklinikka, jossa voi suorittaa työlääketieteen erikoistumista.​

Eksote tarjoaa valmiille lääkäreille monenlaisia etuja joustavien työmahdollisuuksien ja kilpailukykyisen palkan lisäksi. Paikallinen rekrytointisopimus takaa muun muassa hyvät koulutusmahdollisuudet ja sen, että Eksotessa työssä olevilla säilyvät lomaedut toimipaikkaa ja erikoisalaa vaihtaessa, myös erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä. Tuemme tutkimustyötä - meillä on henkilökunnan yliopistotasoisen tutkimuksen tukemiseksi on oma rahasto. Tutkija saa seuraa ja tukea määräajoin kokoontuvasta tutkijaklubista​.​​

Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.​​​

Amanuenssuurit ja ulkomaalaistaustaisten lääkäreiden harjoittelu


Meillä on jatkuvasti harjoittelussa myös ulkomaalaistaustaisia lääkäreitä. Jo ennen yhteydenottoa edellytämme hyvää suomenkieltä ja ammatillista osaamista, Valviran oikeaksi todistamia tutkintotodistuksia sekä virallista kielitodistusta.


Amanuenssipaikkoja voit kysyä suoraan erikoisalojen ylilääkäreiltä ja yleislääketieteen osalta terveyskeskuksen ylilääkäreiltä.
 
Lisätietoa lääkärin ammattioikeuksista löydät Valviran verkkosivuilta. Tietoa EU- ja ETA-maiden ulkopuolella koulutetuille lääkäreille löytyy myös Valviran verkkosivuilta.
 
Share