Sisätautien kouluttajalääkäri Kimmo etsii uusia erikoistuvia lääkäreitä

​​​​​

Eksote_Kimmo Koivula_sisätaudit_EKKS_web.jpgTämä mies on sisätautilääkärimme Kimmo Koivula. Kimmon kiinnostus on erityisesti akutologiassa ja hän nauttii kunnon kliinisten ongelmapähkinöiden ratk​aisemisesta. Kun sellainen tulee eteen, on pop-up koulutustilaisuus pystyssä nopeasti. ​

Kimmo on sisätaudeilla kouluttajalääkärinä unelmiensa työssä ja on aivan liekeissä siinä hommassa. Hän on innokas jakamaan monipuolista osaamistaan toimenpiteistä myös koulutettavilleen.

Lorenzo Sandini on endokrinologimme, joka ei myöskään ole ollenkaan eilisen teeren poikia. Aikaisemmin, kun Lorenzo oli mukana kehittämässä keinohaimaa, kiinnostus algorimeihin, niiden kehitykseen ja ohjelmoinnin opiskeluun heräsi. Lorenzolla olisi valmiina diabeteksen hoidon koulutukseen tarkoitettu simulaattori. Opinhaluiset pääsevät sitä meillä testaamaan ja kokeilemaan miltä diabeetikosta oikeasti tuntuu. Aika ainutlaatuinen juttu! 

Ota siis tähtäimeesi erinomainen kliininen osaaminen ja tule sisätautien erikoistuvaksi lääkäriksi meille Etelä-Karjalan keskussairaalaan Lappeenrantaan​! 


Ota kaverisikin mukaan, niin on mukavampaa. Opetamme teistä erityisen hyvin päivystyksessä pärjääviä lääkäreitä. Palkkaakin on nostettu kivasti. Pidä kiirettä, koska paikkoja on kuitenkin rajoitetusti. 

Kysy lisää: Kimmolta puh. 044 791 5941 tai kimmo.koivula@eksote.fi tai
sis. yl. Reijo Linna, puh. 040 651 0398, reijo.linna@eksote.fiShare