Harjoittelupaikan varaaminen ja peruminen

Opiskelijat ovat tervetulleita harjoittelemaan Eksoteen. ​Jokainen yksikkö ottaa opiskelijoita oman harkintansa mukaan harjoittelemaan huolehtien turvallisesta työympäristöstä. Jos olet varannut harjoittelupaikkasi Eksoteen, varmistathan yksiköstä, että harjoittelu voi toteutua aiemmin sopimallasi tavalla. Harjoittelupaikkojen määriin ja ajankohtiin voi tulla muutoksia.

........................................................................................................................................

AMK-opiskelijat

Eksoten harjoittelupaikat varataan Jobiili-järjestelmän kautta. Lue harjoittelupaikkailmoitus huolellisesti ennen paikan varaamista. Huomioithan, että osa paikoista saattaa olla varattuna vain loppuvaiheen opiskelijoille tai opiskelija haastatellaan ennen harjoittelun aloittamista. Pidä CV:si myös ajan tasalla siten, että CV:stä löytyvät harjoittelun alustavat tavoitteet ja ohjaavan opettajan nimi.

Ammattiopiston opiskelijat

Saimaan ammattiopisto Sampon harjoittelupaikkoja koordinoiva opettaja varaa paikat yksiköistä.

Muiden ammattiopistojen opiskelijat voivat olla suoraan yhteydessä yksikön esimieheen harjoittelupaikan varaamiseksi.

Jos oppilaitoksesi on jokin muu kuin LAB-ammattikorkeakoulu tai Saimaan ​ammattiopisto Sampo, tarkista, että oppilaitoksellasi on voimassaoleva koulutusyhteistyösopimus Eksoten kanssa.

Voit tutustua ennen harjoittelupaikan varaamista Eksoten eri yksiköiden toimintaan harjoittelupaikkojen esitteiden avulla.

Jos harjoittelusi peruuntuu, ilmoita siitä hyvissä ajoin puhelimitse tai sähköpostilla yksikön opiskelijavastaavalle.

 

 Share