Kyselyt ja lomakkeet

​​​​​​​​

Infektioturvallisuuskysely

Alla linkki infektioturvallisuuskyselylomakkeelle, jonka tarkoituksena on Tartuntatautilain 1227/2016 nojalla selvittää työntekijän/opiskelijan merkittävät ajankohtaiset infektiot, taudinaiheuttajien kantajuus sekä henkilön vastustuskyky tartuntatauteja kohtaan. Kysely tehdään aluksi kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilas- ja asiakastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville ennen ensimmäistä työsuhdetta, myös lyhytaikaisille sijaisille.​​

Infektioturvallisuusloma​ke.pdf
Infektioturvallisuuslomake (englanti).pdf​​

Tietosuoja- ja tietoturvatesti


Jokaisen uuden työntekijän ja harjoitteluun tulevan opiskelijan tulee tehdä Eksoten tietosuoja- ja tietoturvatesti ennen harjoittelun tai työsuhteen alkua. Tietoturva ja tietosuoja liittyvät kiinteästi Eksoten maineeseen, asiakkaiden ja potilaiden luottamukseen sekä palvelujen laatuun, joten on tärkeää, että jokainen tuntee tähän liittyvät säädökset ja ohjeet omassa työssään. 

​Talleta todistus koulutukses​ta ja ole valmis näyttämään todistus sitä kysyttäessä.

Tietosuojan ABC-verkkokoulutus

​​Ohje terveydenhuollon työntekijöiden henkilöhygieniasta​

Työntekijän oma hyvä henkilökohtainen hygienia luo perustan tartuntojen ehkäisylle​. Lue oheisesta ohjeesta lisää, kuinka voit päivittäisessä työssä ehkäistä tartuntojen leviämistä.

Ohje terveydenhuollon työntekijän henkilöhygieniasta


Palautekys​​​ely työ​​suhteesta lähtevälle


Eksote haluaa kehittää organisaatiotaan innostavaksi ja vetovoimaiseksi työpaikaksi. 
Kehittämiseen tarvitsemme tietoa ja kokemuksia meiltä pois lähteviltä työntekijöiltä. 

Toivomme, että täytät palautekyselyn riippumatta siitä, millainen palvelussuhteesi on ollut (määräaikainen/vakituinen) tai kuinka pitkä palvelussuhteesi on ollut. 

Kyselyyn pääset vastaamaan täältä​

Antamasi palaute on meille arvokasta. ​


 Share